2018-04-25

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen kültür ve sanat yarışmaları kapsamında “Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup” isimli mektup yarışması dalında 700 mektup arasından Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerinden Bahar AYAZ isimli öğrencimiz Tekirdağ ikincisi, Semra Çetin adlı öğrencimiz Tekirdağ üçüncüsü olmuştur. “Özgün Müzik Yarışması” isimli müzik yarışması dalında ise öğrencimiz Sabri YILDIZ ve grubu Tekirdağ birincisi olmuştur. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödül töreni düzenmiş, öğrencilerimize hediyeleri takdim edilmiştir. Öğrencilerimiz Türkiye genelinde yapılacak olan değerlendirmeye katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, bir üst değerlendirme için kendilerine başarılar diliyoruz.

UA-123086309-1